Вже третій рік поспіль у Львові проходитиме Львівський ярмарок смаку для просування внутрішньої торгівлі харчовими продуктами з вищою доданою вартістю від українських малих і середніх підприємств (МСП).
Мета Львівського ярмарку смаку — підтримка малих та середніх виробників органічних сертифікованих продуктів, сироварів та крафтових локальних виробників.
Захід проходитиме за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17, подвір’я Львівського палацу мистецтв
Дата: 17 травня 2025 (субота) p 11.00 до 19.00
Львівський ярмарок смаку організовано Львівською міською громадською організацією «Екотерра», спільнотою поціновувачів сиру ProCheese від Ardis Group під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за сприяння Львівської обласної військової (державної) адміністрації, Львівської міської ради та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).
Медіапартнер заходу: OrganicInfo.ua
Запрошуємо виробників сертифікованої органічної продукції стати частиною Львівського ярмарку смаку!
Участь у ярмарку для виробників є безкоштовною, проте кількість місць — обмежена.
Для участі у заході реєстрація обов’язкова за посиланням.
Кінцевий термін подання заявки — 22 квітня 2025 р. (неділя, 23:59).
Для виробників органічної продукції діють обов’язкові умови для участі:
- Заявник є зареєстрованим в Україні суб’єктом господарювання (товариство з обмеженою відповідальністю, приватне підприємство, ФОП тощо).
- Заявник є суб’єктом малого або середнього підприємництва (МСП) за критерієм «середня кількість працівників за звітний період (календарний рік)».
- Заявник має чинний сертифікат оператора органічного ринку, що здійснює виробництво та/або обіг органічної продукції відповідно до вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції (Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції») та включений до Державного реєстру операторів, що здійснюють виробництво продукції відповідно до вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України.
- Заявник є виробником/переробником харчової продукції зі статусом «органічний продукт» або «продукт перехідного періоду».
- Заявник не має юридичних або фінансових зв’язків з російською федерацією та/або білоруссю.
Додаткові критерії для оцінювання (максимальна оцінка – 10 балів):
- Асортимент продукції заявника складається із органічних продуктів з вищою доданою вартістю, готових для прямих продажів споживачам (упакованих, маркованих державним логотипом для органічної продукції тощо) і містить більше 3-х різних органічних продуктів (3 бали);
- Заявник раніше не брав участь у Львівському ярмарку смаку (3 бали);
- Мін. 50% власності суб’єкта підприємницької діяльності (заявника) належить громадянам України або юридичним особам, зареєстрованим в Україні (2 бали);
- Заявник активно популяризує органічне виробництво та органічні продукти (соцмережі, події, співпраця з іншими учасниками органічного сектору) (2 бали).
Звертаємо увагу, що для сироварів і виробників молочної продукції не з органічного сектору діють інші критерії відбору. Будь ласка, ознайомтеся із критеріями
У разі запитань, будь ласка, звертайтеся до Наталії Бондарук, ЛМГО «Екотерра» за електронною адресою: officeecoterra@gmail.com або за телефоном: +380970550607.