13-14 жовтня на головній алеї парку Івана Франка у м. Львові вже всьоме відбувся Ярмарок органічної та натуральної продукції. 35 учасників з Західної України представили органічні та натуральні продукти, значна частина з яких сертифікована за органічними вимогами і має відповідний сертифікат та маркування. Крім того на ярмарок представили свою унікальну продукцію виробники Карпатського регіону, що входить у ТМ «Смак Українських Карпат».
В рамках заходу відбулось нагородження переможця Західноукраїнського етапу міжнародного конкурсу «Екологічно дружній фермер Балтійського регіону – 2018» (Baltic Farmer of the Year Award) 2018 року.
Особливістю цьогорічного ярмарку став майстер-клас від Клубу Галицької Кухні – Льолі Ланди, яка є дослідницею єврейської кухні. Вона провела майстер-клас з приготування креплахів (традиційних єврейських вареників) та канапок з гарбузом та бринзою для відвідувачів ярмарку. (Клуб Галицької Кухні – це громадське об’эднання науковців, кухарів, рестораторів, літераторів, журналістів Галичини, які мають на меті сприяти відновленню самобутньої гастрономічної культури Галичини, відновлюють інтерес до давніх Галицьких страв та продуктів, що вироблялися у цьому регіоні). Усі охочі могли прийняти участь у цьому дійстві, а потім спробувати смаколики.
Відвідувачів ярмарку також мали можливість відвідати цікаві та корисні лекції про здорове та збалансоване харчування для дітей з харчовими особливостями (непереносимість глютену, лактози, алергічні реакції).