Каталог виробників органічної продукції Західного регіону україни – 2021

Каталог виробників органічної продукції Західного регіону україни – 2021

Шановні друзі,

Ми раді запропонувати Вашій увазі четвертий випуск “Каталогу виробників органічної продукції Західного регіону України – 2021”. Цей каталог був створений Львівською міською громадською організацією “Екотерра” за фінансової підтримки ССВ (Коаліція Чиста Балтика) та Програминеурядових громадських організацій EU LIFE.

Наша громадська організація популяризує органічне виробництво, споживання органічної продукції, як елементу відповідального споживання та здорового способу життя. З цією метою з 2012 було започатковано проведення щорічних ярмарків органічної та натуральної продукції у Львові. / Lviv Organic & Natural Fair (LOF).

У новому випуску каталогу Ви можете ознайомитись з оновленою інформацією про сертифікованих виробників органічної продукції Західного регіону України. Дана інформація не є вичерпною, але представляє виробників та переробників  сертифікованої органічної продукції, які реалізують свою продукцію не лише на експорт але й розвивають внутрішній ринок.

Ми щиро віримо, що цей Каталог дасть можливість споживачам не лише ознайомитись з сертифікованими органічними підприємствами Західного регіону України, але й при бажанні відвідати їх особисто та придбати продукцію.

Каталог можна скачати та переглянути за посиланням.